dilluns, 2 de novembre del 2015

26 espècies als aiguamolls de l'Empordà (II)

Continuem mostrant-vos les fotografies que vam fer a la nostra visita als Aiguamolls de l'Empordà. Avui començarem amb els Limícoles. Donem la benvinguda al blog a la Fredeluga. En un post anterior havíem fet referència a les Fredeluges perque s'intuïa que podíen aparèixer en una foto feta de molt lluny. La foto que us mostrem avui està feta de molt lluny igualment, però en aquest cas no hi ha dubte de que es tracta d'una Fredeluga. 

Fredeluga (Vanellus vanellus)
Els altres Limícoles que vam localitzar van ser els vells coneguts Corriols Camanegres i un Territ, que no soc capaç de definir de quina mena es tracta. A la mateixa zona de platja que aquests Limícoles vam localitzar una Cogullada que ens va sorprendre amb la seva cresta i per la zona també vam poder observar Gavines vulgars.

Corriol camanegre (Charadrius alexandrinus)
Territ (Calidris)
Cogullada vulgar (Galerida cristata)
Gavina vulgar (Chroicocephalus ridibundus)
També vam fotografiar la polla d'aigua amb dos exemplars, el primer més jove i el segon adult. (Gràcies Aus catalanes per fer-nos la observació) ;-)

Polla d'aigua (Gallinula chloropus)
Polla d'aigua (Gallinula chloropus)
El Pit-roig també va fer acte de presència, tot i que no vam poder fer-li una foto tan bona com l'anterior. Un altre nouvingut al blog és l'Estornell així com la Cadernera. Per acomiadar aquest post us deixem una foto del Blauet que feia tant de temps que voliem fotografiar i per fi vam poder fer-ho. 

Pit-roig (Erithacus rubecula)

Estornell (Sturnus vulgaris)
Cadernera (Carduelis carduelis)
Blauet (Alcedo atthis)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada